Национална аутсорсинг конференция в Пловдив

На 10 септември за втора поредна година Община Пловдив и “Индъстри Уоч” организират национална аутсорсинг конференция под надслов „Аутсорсинг дестинация България“. Специално за форума в града пристигат Румяна Бъчварова, заместник министър-председател по коалиционна политика и държавна администрация и министър на вътрешните работи, Стамен Янев, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, Стефан Фрике, изпълнителен директор и ръководител на Консултативния съвет на Германската аутсорсинг асоциация и представители на над 100 компании от ИТ и аутсорсинг индустриите.

Събитието е подкрепено от Българската агенция за инвестиции, Българската аутсорсинг асоциация, ИКТ Клъстер Пловдив, Българската асоциация на софтуерните компании и Българска асоциация по информационни технологии.

Конференцията ще се проведе в 3 панела: „Привличане на таланти извън ЕС“, „Пловдив – атрактивен за ИТ и аутсорсинг индустрията“ и „Предприемаческа екосистема, образование – състояние и перспективи“. В различните сесии ще вземат участие специалисти от централната и местната власт, от браншовите организации, както и представители на компании с офиси в Пловдив, които ще споделят своята визия за състоянието и перспективите пред сектора в града и страната.

Повече информация за темите, говорителите и регистрацията за форума, може да намерите на: http://outsourcing.plovdiv.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар