Стартира 5-то издание на програмата Trends of Tomorrow на Samsung

През миналата седмица по време на събитие пред 150 ученици от София Samsung представи мобилното приложение My Tomorrow, което е разработено, за да помага на младежите да изберат най-подходящата за тях професия. То е безплатно и е част от кампанията Trends of Tomorrow, която Samsung организира за пета поредна година в партньорство със специалистите в сферата на кариерното консултиране, подбора и оценката на персонала от JobTiger, HR компания и кариерен сайт.

My Tomorrow дава възможност на всеки да разбере какъв е неговият личностен профил и на тази база какви са подходящите професии за него. Профилът се определя от специално подготвен кратък тест, който да насочи вниманието към основните характеристики на личността и към възможните професионални направления, в които е най-вероятно да се развие успешна кариера. Всеки младеж ще има възможността да обсъди своите резултати със специалист по кариерно развитие от JobTiger, за да получи яснота относно професиите и възможностите за избор на кариера и образование.

В рамките на няколко седмици My Tomorrow ще бъде представено на ученици от Пловдив, Бургас и Варна на специални събития с участието както на представители на Samsung, така и успешно реализирали се в различни сфери професионалисти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар