Toshiba представи у нас новите си преносими компютри и хибриди


Японският производител Toshiba представи официално и в България своята актуализирана продуктова линия, включваща сериите Satellite C, L, P, Kira, хибридният Radius 14, както и първият в света 12,5-инчов Ultra HD 4K хибриден лаптоп Satellite Radius 12, оборудван с най-новото 6-о поколение процесори Intel Core.

В сравнение със своите предшественици, те са по-вталени и по-леки, идват с по-голям избор от цветове и ергономична клавиатура с вградена технология за елиминиране на движенията на дланта.

Потребителите могат да избират между различни резолюции на екрана в зависимост от нуждите си и да се спрат на HD, Full HD, PixelPure дисплей (2560 x 1440) с IGZO технология, наличен при Kira или Ultra HD 4К IPS екран, подсилен с Corning Gorilla Glass, който се предлага при Radius 12.


Хибридните устройства са представени в лицето на Radius 12 и Radius 14 – функционални лаптопи с 5 режима на работа, захранвани от новото 6-о поколение процесори Intel до Core i7.

Обновената гаранция No Matter What включва пет различни компонента като по време на събитието вчера 17.11 бяха разиграни различни сценарии, които могат да се случат на устройствата и са покрити от нея.

Няма коментари:

Публикуване на коментар