Philips представи професионалните си дисплеи у нас

Европейското roadshow Philips Professional Displays 2015 пристигна и у нас. Потребителите имаха възможност да се запознаят с последните технологични нововъведения в портфолиото от публични дисплеи и т. нар. „hospitality TV” продукти Philips.

Дисплеите, предназначени за представяне на информация в хотели, болници и други професионални среди, бяха представени с реални продукти. На нарастващият пазар на такива решения, на който Philips присъства повече от 40 години, компанията предлага модели с висока ефективност по отношение на консумация на енергия, качество на звука и картината, и смарт възможности за управление и представяне на дигитално съдържание.


Hospitality телевизорите Philips предоставят персонализирана информацията дискретно и без да пречат на други посетители; налагат марката, доставчик на услугата; управляват предлагането на платено съдържание и се превръщат в източник на допълнителни доходи. Наред с това моделите на Philips позволява централизирано управление и автоматичен отдалечен ъпгрейд на софтуера, пестят енергия и заличават личните данни на последния ползвател (напр. в хотели и болници). Сред техните смарт функции присъстват възможности като: браузване на онлайн или офлайн HTML 5 съдържание, връзка с мобилни устройства на потребителите посредством Miracast и DLNA, поддръжка на множество информационни и забавни приложения за новини, музика и игри.

Hospitality дисплеите на Philips се предлагат с диагонал от 19 до 55“, а специализираните клинични модели притежават антибактериално покритие, включително на дистанционното управление.

Портфолиото от публични дисплеи включва 6 серии за различни приложения. Q-линията предлага по-достъпни модели, предвидени за работа 16 часа/7 дни в седмицата и е подходяща за търговски обекти. Останалите линии са разчетени за 24/7 натоварване. Сред тях е U-линията, предлагаща 4K резолюция на дисплеите с диагонал до 98 инча, V-линията с повишена яркост, която достига 2000 нита и T-линията, в която дисплеите са чувствителни на допир и могат да се управляват директно с ръка. X-линията е специално разработена за изграждане на видеостени, при което рамката, получена между два екрана, е с обща ширина от 3.5 мм.

Към всички тях се предлагат иновативни инструменти за създаване и възпроизвеждане на мултимедийно и уеб съдържание.

Технологията SmartPower допринася за намаляване на потребяваната енергия с до 50%.
Бяха представени и два домашни модела - извитият 34“ 4K модел BDM3490UC и 27“ 275C5QHGSW с технология Ambilight.

Няма коментари:

Публикуване на коментар