Българо-канадска компания разработва едни от най-сигурните смартфони

Наскоро у нас заработи българо-канадската софтуерна компания ДЕЛАТЕК, специализирана в разработването на продукти и услуги за защитена комуникация. В софийския офис на компанията вече работят 15 души, а през следващите месеци ще бъдат наети още 40 души за 8 позиции

ДЕЛАТЕК е базирана изцяло в България и е част от канадска група от високотехнологични компании, работещи в сферата на софтуерния развой, мобилните технологии, киберсигурността, защитените комуникации, облачните услуги и хостинга, уеб разработките, SEO и дигиталния маркетинг.

Основният фокус на ДЕЛАТЕК е да разработва и маркетира високотехнологични продукти и услуги за защитена комуникация. Компанията има създадена собствена Android-базирана операционна система, в която са затворени всички възможности за хакване и подслушване. Тя включва над 10 сигурни мобилни приложения, обхващащи комуникациите и други важни функции на смартфона. Тази операционна система е инсталирана върху смартфони от висок клас – LG NEXUS 5 и HTC One M8, които могат да бъдат поръчани както от локални оторизирани търговци, така и директно от сайта на Secure Group.

Компанията има още подобна разработки и за BlackBerry.

Ако решите/успеете да станете част от екипа на ДЕЛАТЕК и сте извън София, компанията има специална програма за релокация. За чужденците, които искат да дойдат в България, за да работят в ДЕЛАТЕК, компанията покрива 100% от разходите по тяхната релокация и 50% от разходите по едно пътуване до родината им всяка година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар